Πένθος για τον Κωνσταντίνο Αργυρό


Πένθος για τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Κλειστό το μαγαζί που εμφανίζεται. Ποιος \"έφυγε\" από τη ζωή; 

Σοκαρισμένο είναι το καλλιτεχνικό στερέωμα στην Ελλάδα μετά τον ξαφνικό θάνατο του Γιώργου Ποζίδη. Την αποκάλυψη του θλιβερού συμβάντος έκανε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Χάρης Λεμπιδάκης.

Μάλιστα, ο ίδιος θέλησε να ενημερώσει τους θαυμαστές του Κωνσταντίνου Αργυρού πως το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο τραγουδιστής, θα παραμείνει απόψε 2 Αυγούστου κλειστό, ως ένδειξη πένθους…

"Είναι μια δύσκολη μέρα , μια μέρα που μας πονάει . Η επιχείρηση, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, οι συνεργάτες και το προσωπικό συμμετέχουμε στο πένθος για τον απροσδόκητο χαμό του επιστήθιου φίλου και συνεργάτη Γιώργου Ποζίδη. Συμπαραστεκόμαστε στην οικογένεια του και νιώθουμε μέλος της . Σε ένδειξη πένθους και τιμής στη μνήμη του σήμερα Παρασκευή 2/8 το (…) δε θα λειτουργήσει ..", έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της φωτογραφίας ο Χάρης Λεμπιδάκης.

Ο Γιώργος Ποζίδης, να υπενθυμίσουμε πως υπήρξε συνέταιρος σε μαγαζιά της συμπρωτεύουσας αλλά και σημαντικός συνεργάτης, για άτομα της Αθηναϊκής πίστας.

Δείτε παρακάτω τις σχετικές φωτογραφίες…

Tags κωνσταντινος αργυρος, διασημοι, gossip, showbiz, πενθος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1569 s (278 Queries.) // Parse time: 0.2824 s // Total time: 2.4393 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X