Ξύρισε τα μαλλιά της και παλεύει για την υγεία της η πασίγνωστη ηθοποιός


Ξύρισε τα μαλλιά της και παλεύει για την υγεία της η πασίγνωστη ηθοποιός

Διαγνώστηκε με πολλαπλή σκλήρυνση. Οι εικόνες που σοκάρουν

Επέλεξε την ημέρα των γενεθλίων του γιου της η ηθοποιός για να κάνει γνωστό σε όλους τους θαυμαστές της ότι συνεχίζει να βρίσκεται στην κλινική μακριά από τους δικούς της, δημοσιεύοντας φωτογραφία της που τη δείχνει να έχει ξυρίσει όλο της το κεφάλι.

Χαμογελαστή και προπάντων γεμάτη δύναμη και αισιοδοξία, έδωσε συνέντευξη όπως αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στο περιοδικό People και μίλησε για την σκλήρυνση κατά πλάκας που την ταλαιπωρεί.

Πριν μερικές εβδομάδες η ίδια ανακοίνωσε ότι εισήχθη σε ιδιωτική κλινική για να αντιμετωπίσει τους πόνους και τα άλλα συμπτώματα που έχει εξαιτίας της αυτοάνοσης ασθένειάς της. Μεταξύ άλλων εκτός από κινητικά προβλήματα η Selma Blair, είχε πάθει και σπασμωδική δυσφωνία, δημιουργώντας της προβλήματα στην ομιλία.

Στις φωτογραφίες που θα δείτε παρακάτω ο γιος της, που το τελευταίο διάστημα αναγκάστηκε να αποχωριστεί, τη βοηθά να κόψει τα μαλλιά της.

Η 47χρονη ηθοποιός ωστόσο αντιμετωπίζει με θάρρος την κατάσταση της υγείας της και δίνει μαθήματα ζωής.

"Κοιμήθηκα μόνο δύο ώρες. Πονάω. Στο κεφάλι μου. Στον λαιμό μου. Τα δάκρυα κυλούν. Θέλω να τον μυρίσω. Να του πω πόσο περήφανη είμαι για εκείνον. Να τον κρατήσω στην αγκαλιά μου.Και θα το κάνω. Απλά όχι σήμερα... όχι στα γενέθλιά του", σχολίασε στη φωτογραφία που δείχνει τον γιο της να της κόβει τα μαλλιά λίγο πριν μπει στην κλινική για θεραπεία.

Η ηθοποιός εμφανίστηκε τον Φεβρουάριο του 2019 στην εκπομπή Good Morning America και μίλησε για την πολλαπλή σκλήρυνση για πρώτη φορά. Σε μία αρκετά συγκινητική εξομολόγηση η Selma Blair, αποκάλυψε πώς η νόσος της άλλαξε τη ζωή. Από το 2011 που έφερε στον κόσμο τον γιο της, η Selma Blair, προσπαθούσε να πείσει τους γιατρούς να πάρουν τους πόνους στον αυχένα και τα άλλα συμπτώματά της στα σοβαρά. Το 2018 και μετά από μια ακτινογραφία, οι γιατροί βρήκαν 20 διαφορετικές βλάβες στον εγκέφαλό της, που σχετίζονταν με την πολλαπλή σκλήρυνση. "Όταν επιτέλους πήρα τη διάγνωση στα χέρια μου, έκλαψα με ανακούφιση. Είπα "Θεέ μου, τώρα θα μπορώ να κάνω κάτι"".

"Σήμερα είναι ημέρα που σηκώνω λευκό πανί. Είμαι απαλλαγμένη από τη φροντίδα μιας απίστευτης ομάδας νοσηλευτών και τεχνικών και του γιατρού μου που πιστεύει ότι θα γίνω καλά, όσο και εγώ. Αυτό ήταν μια διαδικασία. Και θα συνεχίσει να είναι ένα. Είμαι ανοσοκατασταλμένη για τους επόμενους τρεις μήνες τουλάχιστον. Έτσι σας παρακαλώ όχι φιλιά. Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη και την υποστήριξή σας. Βλέπω τα πράγματα πιο αισιόδοξα τώρα".

Tags Selma Blair, ασθενεια, διασημοι, gossip, showbiz, σκληρυνση κατα πλακας, πολλαπλη σκλήρυνση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1445 s (228 Queries.) // Parse time: 0.2441 s // Total time: 2.3886 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X