Οι φίλοι του Karl Lagerfeld σχεδιάζουν προς τιμήν του


Οι φίλοι του Karl Lagerfeld σχεδιάζουν προς τιμήν του

Οι φίλοι του θρυλικού σχεδιαστή ενώνουν τις δυνάμεις τους για το project \"A Tribute to Karl: The White Shirt Project\".

"Αν με ρωτήσετε τι θα ήθελα περισσότερο να δημιουργήσω στη μόδα, θα έλεγα το λευκό πουκάμισο. Για μένα, το λευκό πουκάμισο είναι η βάση όλων. Όλα τα άλλα έρχονται μετά", είχε πει ο Karl Lagerfeld ο οποίος λάτρευε να φοράει λευκό πουκάμισο με ψηλό κολάρο και μαύρα γυαλιά.

Έτσι, προς τιμή του θρυλικού σχεδιαστή, ο οποίος πέθανε πριν από πέντε μήνες και άφησε ένα τεράστιο κενό, οι φίλοι του δημιουργήσαν το project «A Tribute to Karl: The White Shirt Project».

Ανάμεσα σε άλλους, Kate Moss, Cara Delevingne, Ambe Valletta, Diane Kruger, Lewis Hamilton, Tommy Hilfiger, Alessandro Michelem Takashi Murakami, Carine Roitfeld και Sébastien Jondeau, θα σχεδιάσουν τη δική τους εκδοχή του λευκού πουκάμισου του προς τιμή του κάιζερ της μόδας.

Τα πουκάμισα που θα δημιουργήσουν οι φίλοι του Karl Lagerfeld θα παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι. Επτά από αυτά θα αναπαραχθούν 77 φορές και θα πουληθούν στην τιμή των 777 ευρώ. Τα έσοδα μάλιστα από τις πωλήσεις θα διατεθούν στο ίδρυμα Sauver la Vie, το οποίο χρηματοδοτεί την ιατρική έρευνα στο Πανεπιστήμιο Descartes στο Παρίσι.

Tags Karl Lagerfeld, FASHION NEWS, fashion, style, trend, μόδα, στυλ, ταση, A Tribute to Karl: The White Shirt Project


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7443 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2992 s // Total time: 3.0434 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X