«Περαστικά και στους δύο μας».
Μια τυχαία αλλά ιδιαίτερη συνάντηση σημειώθηκε στο νοσοκομείο, όπου ο Άρης Μουγκοπέτρος βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με τον γνωστό ηθοποιό Πάνο Μιχαλόπουλο.
Ο Άρης Μουγκοπέτρος, ο οποίος υπέστη σοβαρό τραυματισμό χάνοντας δύο δάχτυλα από το δεξί του χέρι λόγω έκρηξης κροτίδας τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα, αν και έχει ήδη πάρει εξιτήριο, συνεχίζει να επισκέπτεται τακτικά το νοσοκομείο. Οι επισκέψεις αυτές κρίνονται απαραίτητες ώστε οι γιατροί να παρακολουθούν στενά την κατάσταση του χεριού του και να προσφέρουν την καλύτερη δυνατή φροντίδα για την αποκατάστασή του.
Κατά τη διάρκεια μιας από αυτές τις επισκέψεις, συνάντησε τον Πάνο Μιχαλόπουλο. Ο αγαπημένος ηθοποιός, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει να κρατά χαμηλό προφίλ και εμφανίζεται σπάνια δημοσίως, φαίνεται πως είχε επίσης κάποιο ατύχημα, καθώς το χέρι του ήταν επίσης δεμένο με γύψο.
Ο Άρης Μουγκοπέτρος ανέβασε στα social media μια φωτογραφία όπου ποζάρει χαμογελαστός δίπλα στον Πάνο Μιχαλόπουλο, συνοδεύοντάς τη με το σχόλιο: «Πόσο γλυκός άνθρωπος … Περαστικά και στους δυο μας κύριε Πανο Μιχαλόπουλε».