Οι ευχές από την πρώην σύντροφό του, Σοφία Βόσσου.
Το επόμενο βήμα στη σχέση του με την επί 11 χρόνια σύντροφό του, Ελένα Μαστραγγελή, φαίνεται πως πήρε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.
Δημοσίευμα της HuffPost και του Νίκου Γεωργιάδη, αναφέρει, πως ο Ελλαδίτης παρουσιαστής έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο γάμος του Ανδρέα Μικρούτσικου και της συντρόφου του, εφόσον προχωρήσει, αναμένεται να είναι πολιτικός, ενώ δεν αποκλείεται να πραγματοποιηθεί μέσα στο 2026.
Μάλιστα η Σοφία Βόσσου σε τηλεοπτικές δηλώσεις που παραχώρησε σε βραδινή της έξοδο, χθες, Δευτέρα, 9 Μαρτίου, ρωτήθηκε για τον επικείμενο γάμο του πρώην συντρόφου της.
Η τραγουδίστρια, έστειλε τις ευχές της, λέγοντας τα εξής: «Με το καλό! Να είναι ευτυχισμένοι. Η Ελένη είναι εξαιρετικό παιδί, την αγαπώ πολύ και του έχει σταθεί βράχος. Η Ελένη δεν ήθελε να πάρει κάτι από τον Ανδρέα. Η Ελένη μόνο τον αγαπά».
Δείτε το βίντεο: