Σου βρήκαμε το πιο ονειρεμένο venue για τον γάμο σου


Σου βρήκαμε το πιο ονειρεμένο venue για τον γάμο σου

Επίλεξε το talk of the town location για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής σου. 

Η πιο σημαντική μέρα της ζωής σου πλησιάζει και σίγουρα είσαι ενθουσιασμένη αλλά και λίγο αγχωμένη. Η διοργάνωση του γάμου των ονείρων σου μπορεί να γίνει...πονοκέφαλος, αλλά με τη σωστή έρευνα και προετοιμασία, μπορεί να αποτελέσει μια διασκεδαστική εμπειρία και να απολαύσεις κάθε βήμα της όλης της διαδικασίας!

Για αρχή, σκέψου το στυλ. Τι είδους ατμόσφαιρα θέλεις να δημιουργήσεις; Θέλεις μια επίσημη ή μια πιο χαλαρή τελετή; Θέλεις να είναι κλασική ή μοντέρνα; Μόλις καταλάβεις τι θέλεις, θα μπορέσεις να αρχίσεις να ψάχνεις για χώρους που ταιριάζουν στο στυλ σου.

Σκέψου την τοποθεσία. Πού θέλεις να διεξαχθεί το γαμήλιο γλέντι; Να είναι κοντά στο κέντρο, έξω από την πόλη, στην παραλία;

Σκέψου τη χωρητικότητα. Πόσο κόσμο θα προσκαλέσεις; Πρέπει να βρεις έναν χώρο που να είναι αρκετά μεγάλος για να φιλοξενήσει όλα τα αγαπημένα πρόσωπα που θα μοιραστούν τη χαρά σου.

Σκέψου τις παροχές. Σερβίρουν ποιοτικό φαγητό; Διαθέτουν ποικιλία ποτών; Υπάρχει σύγχρονος οπτικοακουστικός εξοπλισμός; Αρκετά μεγάλη πίστα για χορό; 

Κι αφού τα σκεφτείς όλα αυτά και γυρίσεις όλο το νησί ψάχνοντας το κατάλληλο venue, το πιθανότερο να καταλήξεις στο Event Center της Μαρίνας Αγίας Νάπας!  Με περίοπτη θέση στην εμπορική ζώνη της μαρίνας και talk of the town από την πρώτη μέρα, το κομψοτέχνημα αυτό της αρχιτεκτονικής είναι ακριβώς αυτό που ονειρεύεσαι για ένα γάμο δίπλα από τις χρυσές ακτές του νησιού. Ένα πανέμορφο κτήριο που δένει αρμονικά με το φυσικό παραθαλάσσιο περιβάλλον, ενώ ο εντυπωσιακός και μοντέρνος σχεδιασμός του, σε συνδυασμό με τις φυσικές λεπτομέρειες, το έχει καταστήσει ως τη βασική ατραξιόν της Μαρίνας Αγίας Νάπας. Όχι μόνο μπορεί να φιλοξενήσει το γάμο των ονείρων σου, αλλά να αποτελέσει και το ιδανικό backdrop για τις τέλειες σέλφι!

Το Event Center μπορεί να φιλοξενήσει έως και 500 καλεσμένους στους πολυλειτουργικούς εσωτερικούς και εξωτερικούς του χώρους. Επιπλέον, η αφοσιωμένη ομάδα Εκδηλώσεων και Κέτερινγκ της Μαρίνας είναι στη διάθεσή σου για να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Επιλέξτε από ένα πλήρως προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις σου μενού ή έναν εκλεπτυσμένο και πλήρη μπουφέ – οι δυνατότητες είναι απεριόριστες και οι επιλογές αποκλειστικά δικές σου. Όποιο και αν είναι το στυλ της κουζίνας και των ποτών που θα επιλέξεις, θα απολαύσετε όλοι ανεξαιρέτως, αυθεντικές γεύσεις φτιαγμένες με τα πιο φρέσκα προϊόντα. Απλά επιτρέψτε στους επαγγελματίες της Μαρίνας, να έχουν τον έλεγχο της αφήγησης και να παρουσιάσουν τις μοναδικές εμπνεύσεις τους αποκλειστικά για τη δική σας απόλαυση. 

Διαθέτει επίσης μεγάλη ποικιλία από εκλεκτά κρασιά και κοκτέιλ (κλασικών αλλά και signature) καθώς και μοναδικές, περίτεχνες διακοσμήσεις. Επιπλέον διατίθεται hi-tech οπτικοακουστικός εξοπλισμός, συμπεριλαμβανομένου κινητού φωτισμού LED διαθέσιμος για να απογειώσει κάθε στιγμή της βραδιάς. Όσο για την άφιξη της νύφης μπορεί να γίνει ακόμα πιο εντυπωσιακή καθώς υπάρχει η δυνατότητα να φτάσεις στον χώρο με βάρκα ή σκάφος, ενώ στη διάθεσή σας βρίσκεται και το ελικοδρόμιο σε περίπτωση που θέλεις  να την... απογειώσεις. Τέλος, οι επισκέπτες δεν χρειάζεται να ανησυχούν για το που θα αφήσουν το αυτοκίνητό τους, καθώς ο τετραόροφος και ο φυλασσόμενος χώρος στάθμευσης σχεδόν δίπλα στο Event Center μπορεί να εξυπηρετήσει έως 550 οχήματα. 

Για κρατήσεις, επικοινωνήστε με τη Μαρίνας Αγίας Νάπας στο (+357) 23 300 500 ή στείλτε email στο events@marinaayianapa.com.

Tags event center, μαρινα αγιας ναπας, αγια ναπα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0122 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0472 s // Total time: 0.0593 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X